Kotimaisia käsityötuotteita jälleenmyyntiin?

Kotimaisia käsityötuotteita jälleenmyyntiin?

Kaipaatko myymälääsi, verkkokauppaasi, putiikkiisi tai esimerkiksi ravintolaan tai kahvilaan laadukkaita, kotimaisia käsityötuotteita, jotka nostavat asiakkaasi kokemuksen uudelle tasolle? 

Jos koet, että tuotteemme voisi sopia sinun yrityksellesi, tutustu alta tarkemmin blogiimme, jossa avaamme erilaisia jälleenmyyntimalleja sekä -mahdollisuuksia. Jos sattumoisin tiedät täydellisen paikan, johon tuotteemme sopisivat kuin nenä päähän, voit myös vinkata tutun putiikin tai myymälän (palkitsemme sinut, joka annat jälleenmyyntisopimukseen johtavan vinkin, lahjakortilla verkkokauppaamme) ♥


Ainutlaatuisia tuotteita sisustukseen, juhlaan sekä yrityksille

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse, joten ne ovat täysin ainutlaatuisia. Käytämme tuotannossa vain laadukkaita ja turvallisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä sekä soveltuvat esimerkiksi lapsille. 

Kustomoidut tuotteemme valmistetaan laajasta valikoimasta erilaisia materiaaleja, kuten puusta, akryylista, nahkasta, metallista, paperista, kartongista ja kivestä. Tutustu tarkemmin tuotantoomme täältä.

Esimerkkejä tuotteistamme jälleenmyyjille

  • juhlatuotteet ja koristeet
  • kakkukoristeet
  • sisustuskyltit ja -tekstit
  • lastenhuoneen koristeet
  • opastekyltit
  • muut sisustustuotteet (kuten uniikit valaisimet)
  • lasinaluset
  • avaimenperät
  • kortit
  • korut ja asusteet (esim. korvakorut)
  • juomapullot
  • puiset tuikkulyhdyt (led-kynttilöille)
  • esillepanotelineet ja ständit

Katso kaikki tuotteemme >

Kaikki tuotteemme personoidaan aina kunkin jälleenmyyjän myyntipisteen, asiakkaiden sekä yksilöllisten toiveiden mukaisesti!

 

Jälleenmyyntimallimme

Olemme toteuttaneet jälleenmyyntiä useilla eri konsepteilla, joista voit valita itsellesi sopivimman myyntimallin:

1. Tilauserä

Jos myyntivolyymisi on iso ja haluat tilata suuremman määrän tuotteita jälleenmyyntiin, on tilauserä-malli todennäköisesti sinulle edullisin ja varmistaa parhaat katteet. Suuremmissa erissä pystymme laskemaan tuotteiden valmistus- ja toimituskustannuksia. Tälläisessa tapauksessa tuotteiden myyntivastuu jää sinulle, mutta toimitamme toki tarvittaessa brändin mukaisen myyntiständin ja esillepanotelineen tukemaan myyntiä! Tilauserä-malli soveltuu erinomaisesti myös verkkokaupoille.

2. Myyntitili

Myyntitili-mallia käytetään yleensä matalamman volyymin kohteissa tai korkeamman keskihinnan tuotteissa, jotka esimerkiksi vaativat enemmän personointia. Myyntitili-mallissa vastuu tuotteiden myynnistä on edelleen kauppiaalla, mutta sinua veloitetaan ainoastaan myydyistä tuotteista. Materiaali- ja toimituskustannusten jälkeen jäävä kate jaetaan myyjän ja toimittajan kesken sopimuksen mukaisesti.

3. White label -malli

White label -ratkaisu on sinulle, jos haluat omalle yritykselle tai kauppaasi tuotteita, jotka edustavat omaa brändiäsi tai juuri sinun asiakkaillesi tärkeitä arvoja. Tällaisia voivat esimerkiksi olla omalla logollasi tai sloganillasi varustetut tuotteet, kuten avaimenperät, lasinaluset, korut tai kyltit. Jos sinulla on mielessäsi idea tuotteesta, jonka haluaisit toteuttaa, voimme auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen tuotteen yhdessä! White label -tuotteet toimitetaan ja laskutetaan sovittujen tilauserien mukaan, ja ne voivat olla myynnissä niin kivijalka- kuin verkkokaupassakin.

Kaikissa tapauksissa pystymme tarvittaessa toimittamaan koko myyntipisteen esillepanotelineineen ja ständeineen, tai vaihtoehtoisesti pelkät tuotteet sopimuksen mukaan!

 

Vastuullinen toimija

Myö Crafts on kahden sisaruksen vuonna 2024 perustama perheyritys, jonka toimipaikka sijaitsee idyllisessä ja ainutlaatuisessa teollisuusympäristössä historiallisessa Nokian Tehdassaaressa, mutta jonka juuret ovat syvällä Etelä-Karjalassa. Meidän missiomme on luoda uniikkeja, ainutlaatuisia ja kestäviä tuotteita, jotka luovat iloa ympärilleen arkeen ja juhlaan, niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Mikäli kiinnostuit, ota meihin rohkeasti yhteyttä tai piipahda käymään Tehdassaaressa, jossa voimme yhdessä tehdä taikoja sinun ja asiakkaidesi hyväksi ✨

Myö Crafts Oy
y-tunnus 3445282-2
Souranderintie 2, 37100 Nokia
info@myocrafts.fi

Yritysmyynti
Elmo Ollikainen
Toimitusjohtaja
+358 40 077 6673
elmo@myocrafts.fi
Takaisin blogiin